Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyakran ismételt kérdések

Termékek

Milyen termékeket lehet megvenni a BeerClub.hu oldalon?

Az oldalra látogatóknak lehetőségük van a dobozos Soproni, Heineken, Gösser, Desperados, Edelweiss, Krusovice és Natur Zitrone termékekből álló szortimentünk megvásárlására, melyeket országosan házhoz szállítunk.

Miért csak dobozos termékeket lehet venni?

A csomagok házhoz szállítása miatt egyelőre a kevésbé törékeny dobozos termékek vásárlására van lehetőség, de folyamatosan dolgozunk azon, hogy más kiszerelésű termékek is elérhetőek legyenek.

Miért csak tálcával lehet vásárolni?

A tálcás kiszerelés az, amit töréstesztek miatt a lehető legbiztonságosabban ki tudunk szállítani a partnerünk segítségével. De természetesen vizsgáljuk annak a lehetőségét, hogy más vagy kisebb kiszerelésű termékek is elérhetőek legyenek az oldalon.

Miért nem lehet Heineken-es és Sopronis poharakat, korsókat és egyéb termékeket vásárolni?

Örülünk, hogy ennyire szereted a márkáinkat! Számtalan meglepetéssel készülünk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj új termékeinkről: https://beerclub.hu/hirlevel

Szállítás

Milyen szállítási, átvételi módok vannak?

Két szállítási, átvételi mód között tudsz választani: biztosítunk házhozszállítást, és ezen kívül van lehőség a termékek személyes átvételére is.

Mennyibe kerül a házhozszállítás?

A szállítási díj a rendelés értékétől függ és az alábbiak szerint alakul:
15 000 Ft-os rendelési értékig 2 540 Ft a szállítási díj.
15 001 Ft-os vagy afeletti rendelési értéknél a HEINEKEN Hungária átvállalja helyetted a temrék kiszállításának költségét. <