Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A HEINEKEN-ről

Cégbemutató

Történetünk

A HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt. több mint száz éves sörfőzési tapasztalata, valamint nemzetközileg elismert márkái révén a magyar piac meghatározó szereplője, a nemzetközi HEINEKEN csoport magyar leányvállalataként tevékenykedik Magyarországon.

A vállalat magyarországi sörgyárában Sopronban a sörfőzés nagy hagyományokra tekint vissza, hiszen évtizedek óta készül itt Magyarország legnépszerűbb söre a Soproni Klasszikus, vagy a Heineken, amely a világ legnemzetközibb söre. A sörgyár a leginnovatívabbak közé tartozik, hiszen 2017 óta itt készül hazánk legnépszerűbb sörkülönlegessége a Soproni Óvatos Duhaj IPA, melyet azóta több izgalmas specialitás is követett a fogyasztók nagy örömére. Emellett olyan népszerű alkoholmentes termékek is a HEINEKEN Hungária portfóliójába tartoznak, mint a Natur Zitrone vagy a Soproni Radlerek.

Fenntarthatóság

Stratégia a fenntartható fejlődésért

A HEINEKEN a globális söripar és a hazai gazdaság egyik meghatározó vállalataként tudatában van annak, hogy működése jelentős hatással van a környezetre és a társadalomra. A vállalat ezért olyan üzletstratégiát alkotott, amelyben elkötelezte magát a fenntartható fejlődés, a környezetvédelem és a felelősségteljes alkoholfogyasztás ügye mellett.

További információkért látogass el a HEINEKEN Hungária weboldalára!